Fleksibilnost. Pouzdanost. Proaktivnost.

Naš tim obilježava strastven i fleksibilan pristup poduzetništvu te otvorena komunikacija sa klijentima koja nam pomaže u rješavanju zadataka i postizanju izvrsnosti. Upoznajte nas u nastavku.

Pošaljite upit
JM Proactive Header image

PAR RIJEČI O NAMA...

Naš tim sastoji se od stručnjaka iz područja financija, računovodstva, kontrolinga te poslovnog razvoja koji se svakodnevno usavršavaju na domaćim i internacionalnim edukacijama zbog postizanja dodane vrijednosti kod pružanja naših usluga.

Josipa Zorko

JOSIPA ZORKO, mag.oec.

DIREKTORICA

Josipa je magistra ekonomije specijalizirana za financije, računovodstvo i kontroling. Prošla je brojne edukacije iz područja računovodstva i kontrolinga te posjeduje certifikat od Controller Akademie München, kao i usavršavanja iz područja menadžerskog upravljanja certificirano od strane International Group of Controlling (IGC). Također, kao certificirani NLP Praktičar svakodnevno radi na svom osobnom razvoju i razvoju svog tima. Motivira ju prenošenje znanja o stručnim temama zbog čega održava interne i eksterne edukacije društvima i pojedincima.

JM Proactive Header image

MIRKO ZORKO, dipl.nov.

SAVJETNIK ZA POSLOVNI RAZVOJ

Mirko je diplomirani novinar te je zadužen za komunikaciju i poslovni razvoj društva JM Proactive. U svom poslovnom razvoju stavlja naglasak na metodologije poboljšanja poslovne klime unutar poduzeća te razvoj internih procesa i procedura. Konzistentnost je za Mirka jedna od najvažnijih navika u poslu te ju smatra ključnim faktorom za uspjeh.

Uz znanja razvoja organizacijske kulture, Mirko je i uspješan rukometni trener te svakodnevno povezuje poslovni svijet sa svijetom sporta.

JM Proactive Header image

IVONA JOSIPOVIĆ

SURADNIK U RAČUNOVODSTVU

Ivona je zadužena za operativno poslovanje u društvu JM Proactive d.o.o. te je specijalist u vođenju svakodnevnih transakcija i eksternom i internom izvještavanju. Kroz sistematičan i odgovoran pristup pojedinačno se posvećuje svakom klijentu. Točnost je za Ivonu osobina koju smatra vrlo važnom u izvršavanju svakodnevnih zadataka.

Kao sportašica i bivša reprezentativka u odbojci stečenu odgovornost i marljivost svakodnevno primjenjuje u poslovnom svijetu.